Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой гледал ли е това ГТ от Благоевград? Изглежда доста запазено и 3.2 v6 двигателя е съблазняващ. Като цяло тоя двигател има ли сериозни проблеми и как му върви обслужването?

Чудя се дали наистина може да е на под 100к километра, изглежда ми не реалистично, но пък може да е на под 200
    Alfa Romeo GT 1.9 JTDm@150++ hp (remapped but not dynoed), Graphite Black, Distinctive, ExtremeTuning strut bar, TOORA 570 wheels, Koni STR.T shocks + Eibach ProKit springs

Comment

• Колата е обсъждана доста, просто върни няколко страници назад.
      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Разгледах на 209 страница където е говорено за колата, но нищо не разбрах. Споменаха се някакви имена, някой каза че е гроб на много километри други казаха че е супер на малко километри, в крайна сметка никаква идея.
        Alfa Romeo GT 1.9 JTDm@150++ hp (remapped but not dynoed), Graphite Black, Distinctive, ExtremeTuning strut bar, TOORA 570 wheels, Koni STR.T shocks + Eibach ProKit springs

Comment

• http://www.cars.bg/c1550082 тази дали някой я е гледал да сподели мнение. Благодаря

Comment

• Някой дали може да даде по подробно инфо за този VIN:
            ZAR93700005228449

Това което намерих по него е само година и ниво на оборудване (без специфики). Пробвах доста сайтове но като цяло няма инфо. Някои даже бъркат модела (ГТ) със 147-ца но пък вадят километри които надали са верни.

Comment

• Колегa, aко говориш зa сaйтa vindecoderz com ... информaциятa, километрите и т.н не сa верни , в един друг пък ми изписa че моятa колa я издирвaт в 12 държaви и дa плaтя 4 пaундa зa повече инфо Зa сервизнa история и евентуaлно дa се ориентирaш с километрите aко е нов внос опитaй дa нaпрaвиш спрaвкa в официaлния предaтaвител. Aко не е нов внос пaк можеш дa пробвaш, но aко не се обслужвa тaм нямa гaрaнция.
              Успех
              sigpic
              166 2.4 JTD 20V 175hp. - от 2016
              ex. 156 2.4 JTD - от 2009 до 2016
              ex. 145 1.6 TS - от 2006 до 2015 | ex. Alfetta 2.0 - от 1992 до 2007

Comment

• Колеги, някой знае ли нещо за тази колица?
                http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=d9eryl
                Сериозно съм се замислил да взимам ГТ обаче искам умишлено на бензин. Колкото и да е смешно, предпочитам да се "изложа" и да я прехвърля на газ, понеже цената на бензина е поне двойна перманентно.

Реално, колата не ми трябва за гъзария, но искам нещо по-нормално като цена, а същевременно да си ми харесва и визуално. 147-ците малко ми простеят (навяват ми спомен за Пежо 206/307).

Още нещо: как вървят ремонтите на тези колици?

Comment

• Газифицирането на този мотор е по-сложно и по-скъпо. Моя съвет е - ако искаш газ, този мотор не е за теб.
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

• Значи ще си остана с един Сеат Леон, който е на същите пари, но с година по-стар и вече с газ. Е, утре ще поогледам малко, да ги видя и на живо. И аз не съм виждал ГТ с газ, но все пак си струваше да попитам. Жалко, нямам кеш за поддръжка и хранене на колица на бензин с тия пътища и цени на горивата...

Comment

• Единствено от гамата на ГТ, мотора 1.8 тс става за газ. Ако не те бърка, че ще е по спъната, защото е 140 коня, търси такъв екземпляр.
                      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                      sigpic

Comment

• Гледах това ГТ днес. Изглежда добре количката, покарах я и се държеше стегнато до колкото мога да различа аз. Ще я карам на сервиз понеделник. Това което ми е интересно - гледах двигателя и забелязах че от него излиза маркуч който се свързва с тръба за турбото до колкото знам. Та от там където свършва маркуча и започва трабата, в началото на тръбата отвън имаше нещо като нагар, може би от масло, нямам идея. Това повод ли е за притеснение?

Comment

• Да беше щракнал едно фото

Comment

• Явно става дума за отдушника на картерните газове...тая тръба все си е омацана..дали в началото или края...скобичките са разхлабени сигурно.

Пс..пък колата е форумна,лесно човека ще каже за какво иде реч.Просто го попитай
                            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Съвсем изклочих да направя снимка. Иначе човека каза че тръбата е сменяна с нова преди време. Възможно е дето колегата undy казва скобите да са разхлабен защото е точно до тях. Ето една снимка на двигателя от нета, маркирал съм за коя тръба става въпрос.

Comment

• Първоначално публикувано от xen0s Покажи съобщение
                                Някой гледал ли е това ГТ от Благоевград? Изглежда доста запазено и 3.2 v6 двигателя е съблазняващ. Като цяло тоя двигател има ли сериозни проблеми и как му върви обслужването?

Чудя се дали наистина може да е на под 100к километра, изглежда ми не реалистично, но пък може да е на под 200
                                Това ГТ е мое,за километрите нищо не мога да кажа,взех я на 36000,в момента е 66000 толкова пише толкова казвам,а дали е гроб определено не е.Много ми е интересно как ги определят по снимка коя е гроб и коя не,големи разбирачи се извъдиха.

Comment

Working...
                                X